THANK YOU FOR BEING MY FRIEND......

Isnin, 31 Disember 2012

Paris Oh Paris..

Salam Bloggers,

Tengah menikmati minum petang ker...hehehe...esok cuti lagi...anyway saya nak ucap HAPPY NEW YEAR to all of you. Tadi dok tgh belek FB, ternampak album masa di Paris. Lama dah tak keluar berjalan jalan kat Bandar Paris..Pegi memang pegi tapi selalu bertapa dalam bilik je...ye ler bila penat tido je kejenye..dulu time muda remaja berjalan tak ingat..sekarang ni tak larat dah...

 Tak ingat dah bangunan apa ni...

 Mamat ni tiba tiba nak ambik foto dengan kami...


 Me and my friend

Ni la eifel tower


Tapi kalau selalu pergi tempat yang sama boring ler jugak..

ok until next entry,

Meeza Maureen




Saja nak testing...hehehe


Salam Bloggers,
Malam ni malam yang sunyi dan saya pun tak mengantuk lagi.
so apalagi Cik google la jadi mangsa hehehe... Saya saja nak testing html ni...
 jom tengok apa yang saya nak buat ni...
Rabbit ni tengah buat pole dance...hehehe.
 anjing ni plak syok jer tengok sambil gelak sensorang


hahaha...just a short testing story for tonight..
  

Gudnite everyone..  

Meeza Maureen 


















Sabtu, 29 Disember 2012

THE SECRET OF SWISS POWERFULL APPLE

Salam Bloggers,

Hari ni saya nak cite pasal buah epal...ada customer saya tanya bagus ke product Apple Stem Cell? Product ni memang berasas buah epal..buah buahan sudah semestinya bagus...saya kalau pasal product membersihkan muka ni memang la kena hati hati nak pilih. Selalu saya akan beli small trial pack dulu..kalau ok saya terus jadi pelnggan setia kalau tak, baik jangan. ye dak. Kalau saya yang menjual pun saya akan pastikan product tu betul betul bagus sebab saya tak nak naya orang. Saya nak semua orang nampak cantik.

Haa...ni lah pokok buah epal. Tapi yang ni special. Nama scientific nye Uttwiler Spatlauber berasal dari Switzerland. Buah epal ni boleh disimpan selama 4 bulan selepas di petik dari pokoknya. Ia kaya dengan nutrien. Di bawah adalah petikan dari Cik Google,

"Scientists found Uttwiler Spatlauber apples keep fresh even 4 months after harvesting. Uttliwer Spatlauber Apple contains a wealth of nutrients, protein and amazing vitality of the plants in operation to help the health regeneration of damaged cells."


Testimonials
Before
After
Madam Fan 53 years old
I am age of 53 years old woman and facing menopause problems. I feel my skin getting dull and I get tired easily.
However, after I consume Swisscorr Apple Stem Cell Rejuvenation Drinks for a month,my menopause sympthon getting better, my skin become more radiant and I am more energetic! Thanks alot to Swisscorr for promoting such a good product!



Before

After
Madam Tai 46 years old
Previously I have tried many different brands of supplements, however, i am not quite satisfied with the anti aging results. I am still facing laughing lines, fine lines problem, and the most worried part is that my face start sagging. However, after I start consuming Swisscorr Apple Stem Cell Rejuvenation Drinks for one month, I feel that my face getting firmer, laughing lines and fines lines reduced tremendously!



Before

After
Madam Chong 32 years old
I was having a dull, oily and uneven skin tone in the past 10 years after giving birth to my child.However, after I consume Swisscorr Apple Stem Cell Rejuvenation Drinks for two weeks, my skin become smoother, brighter and more radiant. The results are amazing! And now I am already a woman with fair,firm and smooth skin !



Haaa...tu la dia kisah sebiji epal. Jadi kalau ada product yang berasakan epal, jangan ragu ragu nak beli ye..
Sehingga kita berjumpa lagi.

Meeza Maureen 






Ahad, 9 Disember 2012

Bantal busuk afiq...

Salam Bloggers,

Mesti awak semua kenal bantal ni...beli kat ikea..cuba tengok betul betul...tak percaya...hehehe..dah hitam...kekabu pun dah nipis dan busuk...mana mana pegi mesti bawak...especially dalam kete..pasal afiq ni senang lentok dalam kete ( macam tido dalam buai ) tambah lagi ada bantal busik dia ni...( dia panggil bantal busuk nye belacan ). Kalau carik bantal busuk ni, dia tanya " Mama, mana " belacan " afiq ? " . Mula dulu tak leh nak tangkap apa yang dia carik...searang ni sebut " belacan " je ..pepaham je ler ye...ok until we meet again di lain masa.





Rabu, 5 Disember 2012

Jalan-jalan buang masa..

Salam Bloggers,

Hari ni kami sekeluarga jalan jalan buang masa...saya dan anak saya melepak sampai boring...
aduss sakit belakang duduk lama lama kat bangku ni..Sekarang kat Amcorp Mall. Tengok anak saya main sorok sorok..jap lagi nak masuk kedai buku plak..ok chan chin chaw...



Ahad, 2 Disember 2012

ARRGGHH..AHAD YANG BUSY!!!!

Salam Bloggers,

Apa buat...amacam hari ni..ada baik kah? hahah...tu la dia...busy busy pon sempat lagi berblog..sebenarnya sambil menyelam minum air...tgh dodoi anak ni...lepas ni nak kena sambung kerja lagi..ye lah laundry dah bertimbun...semenjak cuti balik kampung, balik cuti terus kerja... saya memang suka buat kerja rumah sendiri..psst..tak suka harap kan orang...i stand by my own feet...kerja perfect ker tak...still puas hati sebab sendiri buat...hehehe...
COPYRIGHT @ ALL RIGHTS RESERVED