THANK YOU FOR BEING MY FRIEND......

Ahad, 11 November 2012

KARNIVAL IJM LAND SEREMBAN 2

Salam blogger, hari ni ada karnival di seremban 2.. boleh la...tak ramai yang datang...ada pertandingan mewarna, tarian gangnam style pssst...sampai boring i dengar lagu gangnam ni..mcm2 version..heheheh...charity fair dan pelbagai lagi....ni tgh curik menaip blog la ni..sempat lagi sambil menjaga RC BOOTH...boring la...sakit belakang duduk lama lama kat kerusi nih...nak balikkk!!!!!! bantal dengan tilam dah memanggil - manggil...ok la i chow chin chaw dulu ye...
Baru nak start....


meeza maureen

Rabu, 7 November 2012

Homemade laksa sarawak

Laksa sarawak

Salam semua,

Semoga ceria hari ni di samping keluarga tersayang...Hari ni akak postkan foto laksa sarawak yang
akak buat sendiri...dah lama dah buat tapi baru hari ni teringat nak post heheheh....tak lah pandai sangat..first time buat sendiri..rasanya ada tapi keler ada sikit pucat ler....takpe lain kali akak buat lagi...practice makes perfect kan...kalau nak resipi boleh google jer...ok lah len kali akak cite lagi yek...

Jumpa lagi di lain post...tata...

Selasa, 6 November 2012

EBOOK PERTOLONGAN CEMAS


Bersedialah di atas kemungkinan yang akan berlaku...dapatkan ebook pertolongan cemas ini...sila klik banner di bawah..

  

RAHSIA UNIT TRUST

CLICK BANNER KAT BAWAH UNTUK TIPS :

EBOOK DAN CD PANDUAN MEMBUAT CUPCAKES


Salam semua, Disini saya sertakan link kepada kengkawan yang minat buat cupcakes..klik aje kat gambar link di bawah....




meeza maureen

Ebook RAHSIA REZEKI

Untuk mengetahui lehih lanjut lagi sila klik buku di bawah
COPYRIGHT @ ALL RIGHTS RESERVED