THANK YOU FOR BEING MY FRIEND......

Sabtu, 29 Disember 2012

THE SECRET OF SWISS POWERFULL APPLE

Salam Bloggers,

Hari ni saya nak cite pasal buah epal...ada customer saya tanya bagus ke product Apple Stem Cell? Product ni memang berasas buah epal..buah buahan sudah semestinya bagus...saya kalau pasal product membersihkan muka ni memang la kena hati hati nak pilih. Selalu saya akan beli small trial pack dulu..kalau ok saya terus jadi pelnggan setia kalau tak, baik jangan. ye dak. Kalau saya yang menjual pun saya akan pastikan product tu betul betul bagus sebab saya tak nak naya orang. Saya nak semua orang nampak cantik.

Haa...ni lah pokok buah epal. Tapi yang ni special. Nama scientific nye Uttwiler Spatlauber berasal dari Switzerland. Buah epal ni boleh disimpan selama 4 bulan selepas di petik dari pokoknya. Ia kaya dengan nutrien. Di bawah adalah petikan dari Cik Google,

"Scientists found Uttwiler Spatlauber apples keep fresh even 4 months after harvesting. Uttliwer Spatlauber Apple contains a wealth of nutrients, protein and amazing vitality of the plants in operation to help the health regeneration of damaged cells."


Testimonials
Before
After
Madam Fan 53 years old
I am age of 53 years old woman and facing menopause problems. I feel my skin getting dull and I get tired easily.
However, after I consume Swisscorr Apple Stem Cell Rejuvenation Drinks for a month,my menopause sympthon getting better, my skin become more radiant and I am more energetic! Thanks alot to Swisscorr for promoting such a good product!



Before

After
Madam Tai 46 years old
Previously I have tried many different brands of supplements, however, i am not quite satisfied with the anti aging results. I am still facing laughing lines, fine lines problem, and the most worried part is that my face start sagging. However, after I start consuming Swisscorr Apple Stem Cell Rejuvenation Drinks for one month, I feel that my face getting firmer, laughing lines and fines lines reduced tremendously!



Before

After
Madam Chong 32 years old
I was having a dull, oily and uneven skin tone in the past 10 years after giving birth to my child.However, after I consume Swisscorr Apple Stem Cell Rejuvenation Drinks for two weeks, my skin become smoother, brighter and more radiant. The results are amazing! And now I am already a woman with fair,firm and smooth skin !



Haaa...tu la dia kisah sebiji epal. Jadi kalau ada product yang berasakan epal, jangan ragu ragu nak beli ye..
Sehingga kita berjumpa lagi.

Meeza Maureen 






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

COPYRIGHT @ ALL RIGHTS RESERVED