THANK YOU FOR BEING MY FRIEND......

Isnin, 6 Ogos 2012

Biskut Raya

Salam semua,

Malam malam buta ni baru lah ada kesempatan nak berblog...lama gak tak berblog ni..anyway, saya tak kemana pun..cuma busy sikit..dalam busy sempat gak buat biskut raya..first day puasa dah buat biskut..kawan tanya...awat buat awal sangat..hehehe..semangat datang takut hilang dah tak jadi plak buat nanti kan..hmmm...biskut yang paling senang nak buat...

tadaaa...biskut dahlia ;)

Dulu masa kecik kecik, mak selalu buat biskut ni tapi namanya biskut kastad..setengah orang panggil semperit...macam kari dengan gulai..

Ok lah...mata dah mengantuk...better go to sleep..tomorrow nak bangun sahur plak..

Selamat Berpuasa Semua..
Meeza Maureen

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

COPYRIGHT @ ALL RIGHTS RESERVED