THANK YOU FOR BEING MY FRIEND......

Jumaat, 27 Januari 2012

Home Alone :(

Salam Bloggers,

Happy hendaknye di samping keluarga tersayang..tak macam saye ni..sorang je kat umah...huhuhu...hubby kat L.A. anak plak kat kampung ( pasal takde orang nak jage, dah serik nak ambik bibik ). Macam - macam perasaan ada. Sunyi, rasa kehilangan, takut, seram, sedih, rindu..Semua ni membuat saya jadi stressed and depressed. Saya off duty from work dah beberapa hari ni. Esok dah nak pegi keje..

Hmmmm....apalah si kecik afiq tu buat kat umah tok die. Rindu plak bila fikirkan telatah dia yang suka menyakat tok die.. Walaupun kampung tak lah jauh sangat.. ( kat belah utara )..tapi nak ulang alik tak larat. Tak pe la. Just for a while. Once everything ok we will be together again...( tak sabar nak tunggu developer pasang meter air kat umah baru..boleh la pindah cepat - cepat ).

Oh ya cakap pasal umah baru ni..sebenarnya nak bawak parent in law dok skali. At least ada gak orang dengan si kecik kat umah time kami pegi keje, Di kampung, parent in law tinggal berdua je. Lagipun dah berusia dan tak berapa larat and kurang sihat..kalau dok sekali, kami ada dekat and bole jaga dorang.

Hari - hari saya menghitung hari....menunggu hari ceria datang...


Sekian coretan saya kali ini,

Meeza Maureen








Tiada ulasan:

Catat Ulasan

COPYRIGHT @ ALL RIGHTS RESERVED